Yhteistyökumppanit

 

Linnan Kehitys

Linnan Kehitys lisää Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua. Tehtävämme on hakea aktiivisesti uusia kasvun mahdollisuuksia kaupungille sekä yrityksille. Etsimme sijoittuvia yrityksiä ja helpotamme niiden sijoittumista ja investointeja tehokkaiden sijoittumispalveluiden avulla. Kehitämme kaupungissa toimivien yritysten liiketoimintaa sekä tuotamme yrityksille hyviä fyysisiä toimintaympäristöjä kehittämällä alueita ja kiinteistöjä sekä tarjoamalla toimitiloja. Olemme myös osaltamme lisäämässä kaupungin houkuttelevuutta yritysten, asujien ja matkailijoiden keskuudessa markkinoinnin keinoin sekä tarjoamme kaupunkia ja sen yrityksiä kongressien ja tapahtumien järjestäjille.

Tänä päivänä olemme vahvasti mukana kaikissa merkittävissä elinkeinohankkeissa ja niiden kehittämisessä. Olemme yritystemme ääni kaupunkiin päin ja viemme viestiä kaupungin päätöksentekoon. Vastaavasti viestimme kaupungin päätökset ja niiden vaikutukset yrityksillemme tai tänne sijoittumista harkitseville.

linnan.fi

Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry 

Kaupunkikeskustayhdistys on kaupungin, keskustan yrittäjien, yhteisöjen, kiinteistön omistajien ja asukkaiden yhdessä perustama yhdistys, jonka toiminta-alueena on kaupungin keskustavyöhyke sekä kulttuurialueet. Yhdistyksen tavoitteena on tehdä Hämeenlinnan kaupunkikeskustasta niin asukkailleen kuin vierailijoillekin turvallinen, viihtyisä ja monipuolinen, kaikkina vuoden- ja vuorokaudenaikoina toimiva vetovoimainen asuin- ja asioimisalue.

kaupunkikeskusta.fi